Regulament concurs

Concursul Aquascaping Romania

Tema concursului

Pentru a participa la acest concurs fiecare concurrent trebuie sa realizeze unul sau mai multe hardscape-uri (aranjament format din roci, buturugi, cioate sau orice alt material natural) . Materialele folosite in realizarea aranjamentului vor fi asezate pe coala de hartie alba sau orice material de culoare alba si fotografiate in aceasta pozitie.

Conditii de participare

- Aranjamentele vor avea ca si suport hartie sau orice alt material de culoare alba;

- Dimensiunea suportului si a aranjamentului raman la alegerea concurentilor;

- Aranjamentele care vor contine material artificiale (plastic, ceramica, sticla,etc) vor fi descalificate din oficiu;

- Este permisa inscrierea in concurs cu mai multe aranjamente, cu conditia ca acestea sa fie realizate din materiale diferite

- Aranjamentele vor fi fotografiate doar cu camere foto digitale si transmise in format .JPEG la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Este interzisa folosirea programelor de editare foto;

- Fiecare aranjament va fi insotit de o descriere care va contine: numele complet al concurentului, titlul aranjamentului, dimensiunile pe care este realizat si materialele folosite;

- Castigatorul va trebui sa faca dovada ca aranjamentul ii apartine (o poza personala langa aranjament);

- Concurentii isi asuma originalitatea aranjamentului . Plagiatul se va sanctiona cu descalificarea concurentului;

- Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu accepta fotografii inestetice;

Premii

Castigatorul concursului va primi urmatoarele premii:

- Tropica Plant Substrate 5 l

- Tropica Plant Nutrition liquid 500 ml

- Tropica Plant Nutrition+ liquid 500 ml

- Tropica Plant Guide

Aceste premii sunt oferite de magazinul online nevertebrate.ro. Valoarea lor este de 209 lei. Suplimentar, site-ul aquascaping.ro ofera plante Stoffels(peste 100 de specii disponibile) in valoare de 150 de lei. Valoarea totala a premiului este de 359 lei. Ne-ar face mare placere ca premiul obtinut sa fie folosit in realizarea unui setup care sa contina hardscape-ul castigator.

Data limita a inscrierilor

Inscrierile se vor incheia in data de 30 septembrie 2011, ora 23:59.

Desfasurarea concursului

Inscrierile se fac in perioada 1-30 septembrie 2011. Fotografiile aranjamentelor se vor trimite pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si vor fi afisate pe site-ul www.aquascaping.ro la rubrica “Concurs”.

Castigatorul concursului va fi desemnat prin votul publicului. Perioada in care publicul poate vota aranjamentele este 1-15 octombrie 2011.

Desemnarea castigatorului

Castigatorul va fi desemnat si validat in data de 16 octombrie 2011 in baza voturilor primate din partea publicului. Rezultatul concursului va fi afisat pe site-ul www.aquascaping.ro/la rubrica "Concurs". Castigatorul va fi contactat telefonic, iar expedierea premiilor se va face in termen de 7 zile de la afisarea rezultatelor.