Nevertebrate

Crevetii Red Cherry

Crevetii Red Cherry sunt fara indoiala cei mai populari creveti printre pasionatii de acvaristica. Acest lucru este datorat in special coloritului deosebit,a pretului scazut, a rezistentei incredibile si bineinteles a usurintei cu care se poate reproduce.

Citește mai departe: Crevetii Red Cherry

Crevetii Arlechin

Crevetii Arlechin ( Harlequin Shrimp) provin din Sulawesi, Indonezia si au un colorit foarte deosebit si unic in acelasi timp. Ca si dimensiuni crevetii “arlechin” sunt cei mai mici creveti descoperiti in Sulawesi pana in momentul de fata, la maturitate atingand in cele mai bune cazuri o lungime totala de 1.5 cm.

Citește mai departe: Crevetii Arlechin

Crevetii Cardinal

Desi este o specie de creveti relativ noua in acest hobby, Crevetii Cardinali au devenit repede cei mai cautati creveti. Este incredibil sa vezi in fata ochilor aceasta specie de creveti ce au pe corpul rosiatic inchis o multime de puncte albe ce ies in evidenta datorita contrastului dintre cele doua culori.

Citește mai departe: Crevetii Cardinal

Crevetii Brown Camo

Crevetii Brown Camo sunt o specie de creveti ce provine din insula Sulawesi, Indonesia. Dimensiunile acestor creveti sunt asemanatoare cu cele ale crevetilor Cardinali. La acesti creveti este foarte impresionant coloritul care oarecum compenseaza dimensiunile mici si sensibilitatea ridicata.Tocmai din cauza sensibilitatii este recomandat ca doar acvaristii cu experienta sa incerce sa creasca acesti creveti.

Citește mai departe: Crevetii Brown Camo

Crevetii Crystal Red

Printre cei mai populari creveti din acvaristica se numara cu certitudine si crevetii Crystal Red, uneori denumiti si Red Bee (albina rosie). Coloritul foarte frumos si faptul ca se cresc foarte usor sunt principalele motive pentru care aceasta specie de creveti este foarte cautata atat de crescatori cat si de incepatori.

Citește mai departe: Crevetii Crystal Red